Fodbehandling

Book tid: sms eller ring 23265223

Det er vigtigt at pleje og vedligeholde fødderne samt at forebygge fodproblemer.  En fodbehandling  er betegnelsen for en professionel fodpleje som hjælper dig, hvis du har problemer med hård hud, hælrevner, ligtorne, nedgroede negle, fortykkede negle. På klinkken i Ry og Allingåbro behandler vi også fodvorter, og laver bøjlebehandling af nedgroede negle.  Fodbehandlingerne afsluttes med en lækker fodmassage.  

Alle behandlinger udføres også i eget hjem.  Fodpleje i eget hjem tilbydes i Ry og omegn, og Allingåbro og omegn.

Fodbehandling – kr. 380 / Udvidet Fodbehandling (ved meget hård hud)- kr. 480

ca. 30 min.

Et forfriskende og velduftende fodbad, neglene klippes, files og rettes til. Neglebånd ordnes og evt. nedgroede negle, hård hud og ligtorne fjernes. Der afsluttes med behagelig fodmassage.

Fodbehandling + shellak – kr. 560
ca. 45 min.

Luksus fodbehandling – kr. 480
ca. 45 min.

Skønt aromaterapeutisk salt fodbad der lindrer ømme fødder og plejer. Derefter en almindelig behandling og så får fødderne en mineral skrub/peeling og en fugtgivende, kølende og blødgørende creme. Afsluttes med fodmassage, der virker afstressende og behagelig.

Luksus fodbehandling + CND Shellac – kr. 660
ca. 60 min.

SADF MedlemHar du ikke tid til dine fødder?

Det har vi! Treat Nørby er selvfølgelig en del af SADF, så derfor er du sikret en professionel fodbehandling hos os. Vi giver fodbehandlinger i Ry og Nørager , Allingåbro